NEDEN?
Traktör Arka Kazıcı Kırmızı

ALP-08 SERİSİ TRAKTÖR ARKA KEPÇE / TRAKTÖR ARKA KAZICI NEDİR?
ALP-08 Serisi Traktör Arka Kepçe / Traktör Arka Kazıcı, 3 nokta askı bağlantı sistemiyle, traktör arka hidrolik askı kollarına bağlanmaktadır. Kolay bağlanabilir olmasının yanı sıra kilitleme sisteminin pernolarla yapılması güvenli kazma işlemi yapılmasını sağlamaktadır. Traktör kuyruk miline takilan hidrolik pompa kuyruk mili hareketiyle sisteme hidrolik yağ basıncı sağlar ve kumanda kontrolüyle hidrolik silindirlerle giden hidrolik yağ kolların hareketlerini sağlar. ALP-08 Serisi Traktör Arka Kepçe / Traktör Arka Kazıcı, sabit şaseli olup genelde açık alanlarda ve bahçelerde çalışma yapan müşterilerimiz için üretilmiştir. Dengeleyici ayakların geniş noktalara ulaşması maksimum denge sağlar ve ayaklar katlandığı zaman ise ergonomik ölçülere gelmesini sağlamaktadır. Bağlama ve sökme sistemlerinin kolay olması tecrübesi olmayan kullanıcılar için bile pratik ve kolay yapılmasını sağlar. Çalışma esnasında traktörü aşırı yüklerden korumak için yük dengeleyici ayaklar üzerine dağılacak şekilde tasarlanmıştır. Çalışma sistemi kolay ve basittir.

ÇİFTÇİMİZİN
HER DAİM YANINDAYIZ!

1969 YILINDAN BERİ
TÜRK ÇİFTÇİSİNİN
YANINDAYIZ!

TRAKTÖR ARKA KEPÇE FİYATLARI - TRAKTÖR ARKA KAZICI FİYATLARI
Traktör arka kepçe fiyatları - traktör arka kazıcı fiyatları traktörünüzün HP (beygir) gücüne göre değişmektedir. Ayrıca, traktör arka kepçe - traktör arka kazıcı için talep ettiğiniz ataşmanlara göre de fiyatlarda farklılıklar olabilir. Traktörünüz için uyumlu traktör arka kepçenin fiyatını öğrenmek için +90 444 39 42'yi arayarak bilgi alabilirsiniz.

2. EL TRAKTÖR ARKA KEPÇE FİYATLARI - 2. EL TRAKTÖR ARKA KAZICI FİYATLARI
2. el traktör arka kepçe fiyatları - 2. el traktör arka kazıcı fiyatları traktörünüzün HP (beygir) gücüne göre değişmektedir. Alparslan Tarım A.Ş., 2. el traktör arka kepçe - 2. el traktör arka kazıcı taleplerine zaman zaman yanıt vermektedir. 2. el traktör arka kepçe fiyatları talep ve beklentilere göre değişmektedir. Traktörünüz için uyumlu 2. el traktör arka kazıcı fiyatını öğrenmek için +90 444 39 42'yi arayarak bilgi alabilirsiniz.

EN UYGUN
ÇÖZÜM

TEKNİK
BİLGİLER

MODERN TASARIM VE OLABİLECEK EN İYİ KALİTE
AÇIKLAMA DETAY
Kova Patlatma Gücü 2600 kg
Kol Dönüş Açısı 180 derece
Pompa Kapasitesi 16 lt
Gerekli Sistem Basıncı 180 bar
Kova Ölçüsü 25/60 cm
Standart Kovayla Birlikte Ağırlığı 550 kg
Gerekli Traktör Beygir (HP) Gücü 70 HP ve Üstü


DİL/LANGUAGE

Top