ÇİFTÇİMİZİN
HER DAİM YANINDAYIZ!

1969 YILINDAN BERİ
TÜRK ÇİFTÇİSİNİN
YANINDAYIZ!

Türk mühendisliği dünya çapında yüksek kalitesi, performansı ve güvenilirliği ile tanınmaktadır. Bu nedenle tüm Alparslan ön yükleyiciler, Türkiye'de tam olarak bu değerlerle tarafımızdan geliştirilmiştir. En son teknolojiyi yenilikçi çözümlerle birleştiriyorlar bu, Türk kalitesinde bir ürün iddiamızdır.

Platin Serisi Yeni Nesil'in tüm gücünü deneyimleyin. Tüm alanlarda ilham veren en iyi değerler, kaldırma gücü ve kaldırma yüksekliği, stabilite veya yükleme hızı açısından en yüksek kaliteyi sağlar. Bunun da ötesinde, tüm Platin Yeni Nesil'in bireysel olarak seçilebilen aksesuarları, bir çiftçi veya müteahhit olarak isteklerinize mükemmel şekilde uyar. Profesyoneller için gerçek profesyoneller.

GÜÇ ARTIK SENDE.

• Platin Serisi'nin ön yükleyicileri ince taneli çelikten yapılmıştır.Avantaj:aynı zamanda maksimum burulma sertliği ile maksimum stabilite.
• Salıncak kolu tek parça çelikten bükülmüştür.Direğin içine kontrol çubukları yerleştirilmiştir.Tüm hidrolik hatlar iyi korunmuştur ancak döner kolun altında serbestçe erişilebilir.
• Tüm döner kol gövdesinin kinematiği modern traktörlere uyarlanmıştır.Bu, ön aksı ve direksiyon açısı ve aks dönüşü için mümkün olan en iyi boş alanı rahatlatmak için salınım kolunun en uygun şekilde konumlandırılmasıyla sonuçlanır.
• DIN 20066'ya göre gerekli olan direkler bölgesindeki hortum hatlarının düzenli olarak değiştirilmesini önlemek için bu bölgede aşınmaz çelik hidrolik borular kullanıyoruz.

Ataşman Dengeleme Sistemi

Ataşman dengeleme sistemi Uranium ve Platin Serisi Ön Yükleyici'de 6 lift ile hidrolik olarak tasarlanmıştır. En belirgin özelliği ise ön yükleyicilerdeki yükü süspanse eder ve ön yükleyicinin mekanik yapısının deforme olmasını engeller.

Güçlü Eklem Noktaları

Bütün eklem noktalarında kullanılan yataklamalar dünyaca bilinen İtalyan CSB firmasından ithal edilmekte olup çok ağır yüklerde aşınmayan bronz kaplı yüzeyi sayesinde uzun süre dayanım göstermektedir.

icon-plus
Dışarıdan kolayca erişilebilen yağlama noktalarına sahip hareketli parçalar için geniş burçlu yataklar.
SADECE BİZDE DAHA FAZLASI MEVCUT
En büyük yükleyiciden en küçük yükleyiciye kadar 40 mm cıvata çapı
Z kinematiğinin üst pivot noktasında 45 mm cıvata çapı.
Arka salınım kolu milinde 50 mm cıvata çapı.
icon-plus
Kanıtlanmış Alparslan içeri girme sistemi sayesinde sadece iki dakikada hızlı takma ve çıkarma.
icon-plus
Tüm hidrolik borular, net bir görüş için döner kolun altında iyi bir şekilde korunmaktadır.
icon-plus
Özellikle yüksek kaldırma kapasiteli çift etkili kaldırma silindirleri
icon-plus
Z-kinematiği gidonda gizlidir ve ayrıca daha da yüksek kaldırma kuvvetleriyle net bir görüş sağlar.
icon-plus
Çapraz boru. Kabinden görüşle eşleşecek ve ön hidrolik valfleri en iyi şekilde koruyacak şekilde konumlandırılmıştır.
icon-plus
Herhangi bir alet kullanmadan kullanımı kolay güvenli ve güvenilir park sistemi.
icon-plus
Aletleri saniyeler içinde takmak için yarı otomatik veya elektro-hidrolik kilitlemeli Euro hızlı değiştirilebilir çerçeve.
Anti-Şok Tüpleri

Ön yükleyicinin çalışma ve performans özelliğini belirleyen Monoblok Kumanda Merkezi, Anti-Şok Tüpleri İtalyan WALVOIL marka ve hareketli ataçman hidrolik valfi ise İtalyan ARON marka olarak ithal edilmektedir.

Güçlü Hidrolik Bağlantılar

Ön yükleyici üzerindeki tüm hidrolik bağlatılar İtalyan FASTER firmasından ithal edilen hidrolik bağlantı elemanları olan düz alın quick caplinler kullanılarak kolay söküp takma ve sızdırmazlık özelliği sağlanmıştır.

YEDEK
PARÇALAR

DAHA DÜŞÜK TRAKTÖR YÜKÜ VE
YÜKSEK MONTAJ HASSASİYETİ

⦁ Ek parçalar, tüm yaygın traktörlere bağlanmak için mükemmel şekilde uygundur.Bu amaçla, her traktör modeli, Alparslan tasarımcıları tarafından ayrı ayrı uyarlanır.
⦁ Ek parçaların sürücü kabinine yakın optimum şekilde konumlandırılması sayesinde ön aks yükünün düşürülmesi.Bu, tüm ön yükleyicinin ağırlık merkezini traktörün ağırlık merkezine kaydırır.
⦁ Ön camın açılması genellikle sadece bir Alparslan eklentisi ile birlikte mümkündür.
⦁ Traktöre bireysel uyarlama sayesinde, ataşmanlar mükemmel bir şekilde oturur.

EN İYİ GÖRÜŞ VE YÜKSEK PERFORMANS

⦁ Mekanik paralel bağlantı, Z kinematiğinin temeli olan külbütör kollarındadır.
⦁ Bu, sürücüye net bir görüş sağlar.Salıncak kolunun üzerinde müdahale eden herhangi bir parça yoktur.Başka bir artı:Ön yükleyici, sürücü kabinine daha yakına da monte edilebilir - sonuç: optimum şekilde yerleştirilmiş ataşmanlar sayesinde traktör yükünün azaltılması.
⦁ Kaldırma gücü kaybı yoktur.Z-kinematiğe sahip ön yükleyiciler daha da yüksek kaldırma ve yırtma kuvvetlerine sahiptir.

YENİ NESİL
GİRİŞ SİSTEMİ


YENİ NESİL
GİRİŞ SİSTEMİ

MONTAJ

Alt şasiler özel bağlantı açı dizaynı sayesinde traktörün ana gövdesinde yükün ideal dağılımı sağlanmış ve hiçbir parçası sökülmeyerek direksiyon açılarının bozulması engellenmiştir.Ataşman dengeleme sistemi Platin Serisi ön yükleyicide lift/hidrolik olarak tasarlanmıştır.

KUMANDA KOLU (JOYSTICK)

Tek kumanda kolu, tamamen ergonomiktir ve küçük boyutu sayesinde operatöre ön yükleyicinin tüm fonksiyonlarını kolay ve tam şekilde kontrol edebilme imkanı tanır.

HAREKETLİ ATAŞMAN HİDROLİK VALFİ

Ataşman kullanımında ilave hidrolik hareket gerekliliğini sağlamak için elektro hidrolik tesisat kullanıma hazırdır.

HIZLI ATAŞMAN SÖKME - TAKMA ADAPTÖRÜ

Ataşmanların işe göre değiştirilmesi gerektiğinde hızlı ve kolay değiştirilmesine imkan sağlamak için tasarlanmıştır.

ANTİ-ŞOK SİSTEMİ

İki adet anti-şok akümülatörü yükleme ve taşıma evreleri sırasında oluşan sarsıntı ve sekmelere karşı güvenlik sağlar. Bu sistem operatöre rahatlık ve emniyet sunar, yükün traktöre dengesiz, aşırı yüklenmesini engeller, hidrolik sitemin rahat ve sağlıklı çalışmasını sağlar. Tüm parçalardaki şoklar ve basınçlar bu sistem sayesinde azaltılmış, hız ve yük artışı olarak avantaj sağlamıştır.En belirgin özelliği ise ön yükleyicideki yükü süspanse etmesi ve ön yükleyicinin mekanik yapısının deforme olmasını engellemesidir.

BURÇLAR VE PERNOLAR

Tüm eklem noktalarında kullanılan silindirik burçlar aşırı yüklerde dahi yıpranmayan bronz malzemelerden seçilmiştir. Eklem noktalarında kullanılan tüm pimler çelik malzemeden, galvaniz kaplı paslanmama özelliğiyle yüksek mukavemete dayanıklı olarak üretilmiştir.

YENİ NESİL
GİRİŞ SİSTEMİ


YENİ NESİL
GİRİŞ SİSTEMİ

Otuz yılı aşkın bir süredir, Alparslan ön yükleyicileri traktörünüze kolayca bağlayabildiniz.Ve içeri girme işleviyle.Alparslan arabalı giriş sistemi sizin için sürekli olarak geliştirildi ve işlevi optimize edildi. İyi haber: Tüm iyileştirmelere rağmen, bir şey 30 yıldır değişmeden kaldı: rodaj ilkesi.
Çünkü bunun sizin yararınıza olduğuna inanıyoruz. Çünkü yeni ön yükleyiciniz denenmiş ve test edilmiş konsolumuza da mükemmel bir şekilde uyacaktır.Bu sistem artık bir ön yükleyicinin temel donanımının bir parçasıdır.
Güvenilir ve 1/4 milyondan fazla kez kullanıldı. Bu arada, bir Alparslan icadı. Alparslan'dan orijinal. kuşaklara sadık.


İKİ DAKİKADAN KISA SÜREDE KULLANIMA HAZIR:
1
İçeri girerken, ön yükleyici, kilitleme pimi kızak rayının üst ucuna değene kadar ataşmanın üzerine kayar.
2
Hydro-Fix ile tüm hidrolik hatlar aynı anda traktöre bağlanabilir. Kilitleme pimini sürgü rayının tutma kancasına sabitlemek için ön yükleyici hafifçe kaldırılır.
3
Kilitleme kolu aşağı bastırılır ve ön yükleyici ataşmana güvenli bir şekilde sabitlenir. Ardından ön yükleyici daha da kaldırılır.
4
Park destekleri aletsiz olarak içeri ve dışarı katlanabilir.

EN UYGUN
ÇÖZÜM

TEKNİK
BİLGİLER

MODERN TASARIM VE OLABİLECEK EN İYİ KALİTE
AÇIKLAMA DETAY
Maksimum Kaldırma Yüksekliği(A) 3860 mm
Maksimum Kaldırma Yüksekliği(Zemin ile Ataşman) 3650 mm
Boşaltma Yüksekliği(B) 2940 mm
Maksimum Yükseklikle Taşıma Açısı(A) 45°
Maksimum Yükseklikte Boşaltma Açısı(B) 55°
Minimum Yükseklikte Toplama Açısı 45°
Ataşmanın Zeminden Koparma Kapasitesi 1900 kg
Maksimum Yükseklikte Taşıma Kapasitesi 1800 kg
Ataşman Dengeleme Sistemi Hidrolik
Anti-Şok Sistemi Standart
Joystick Kumanda Sistemi Standart
Hareketli Ataşman Hidrolik Valfı Standart
Hızlı Ataşman Sökme-Takma Adaptörü Standart
Ön Yükleyici Ağırlığı 670 kg
Gerekli Traktör Beygir (HP) Aralığı 65-140 HP


DİL/LANGUAGE

Top